Otvoren račun za donacije za humanitarni koncert „Rijeka milosti“
Kategorija:
Vijesti

Sve je spremno za veliki slavljenički humanitarni koncert „Rijeka milosti – retro edition“ koji će se održati u petak 3. veljače u Dvorani mladosti na Trsatu s početkom u 20 sati. Pod geslom: “Bit ćete mi svjedoci (Dj 1, 8)”,  Rijeka milosti poteći će za Socijalnu samoposlugu “Kruh sv. Elizabete.

Na koncertu će nastupiti: Amorose, Ivan Seletković, Matej Galić, Marina Matošević i Sebastijan Pešorda.

Ulaznice su u prodaji i mogu se kupiti putem portala ulaznice.hr ili u poslovnicama Dallas Recordsa kao i u župnim uredima Riječke nadbiskupije. Cijena ulaznica za parter je 10 Eura, tribune 12 Eura, a djeca do 10 godina i osobe s invaliditetom imaju slobodan ulaz.

Organizator događaja je Ured za pastoral mladih Riječke nadbiskupije koji je za one koji nisu u mogućnosti doći na koncert, a htjeli bi donacijom uključiti se u humanitarni projekt, to mogu učiniti uplatom na račun kojega su organizatori za ovu nakanu otvorili:

Riječka nadbiskupija, Ured za mlade,

Slavka Krautzeka 74, Rijeka

IBAN: HR8124020061500124037

Socijalna samoposluga  „Kruh sv. Elizabete“ skrbi za oko 600 korisnika i kako su istaknuli, prikupljeni novac bit će usmjeren za poboljšanje uvjeta rada ove karitativne ustanove.

Skip to content