Sestre Kćeri Marije Pomoćnice (FMA) slave suutemeljiteljicu Družbe, svetu Mariju Dominiku Mazzarello
Kategorija:
Vijesti

Marija MazzarelloSestre Kćeri Marije Pomoćnice (FMA) u četvrtak 13. svibnja slave suutemeljiteljicu Družbe, svetu Mariju Dominiku Mazzarello, zaštitnicu zajednice i studentskoga doma “Valponasca”. Tim povodom objavile su video devetnicu na svojoj facebook stranici i instagram profilu pod nazivom: Imaš minutu za Main?

Također, toga dana sa studenticama će prigodnim programom obilježiti Dan doma, a u župi Marije Pomoćnice pripremat će se trodnevnicom. Središnja proslava bit će u subotu 15. svibnja u crkvi Marije Pomoćnice. Euharistijsko slavlje u 18.30 sati  služit  će don Josip Petrčić (SDB) župnik župe sv. Josipa, a misu animirati VIS “Santo”. Na misi će sestre će obnoviti i svoje redovničke zavjete kako to inače čine svake godine na blagdan svoje suutemeljiteljice.

Priprava za proslavu blagdana zaštitnice zajednice sestara Kćeri Marije Pomoćnice i KDS “Valponasca” započela je početkom devetnice u nedjelju 9. svibnja susretom sa studenticama i proslavom rođendana Majke Marije Dominike Mazzarello.

Skip to content