Počele prijave za 31. Svjetski dan mladih u Krakowu
Kategorija:
Vijesti

Ured za mlade Riječke nadbiskupije poziva mlade koji žele sudjelovati na 31. Svjetskom danu mladih u Krakowu, da se prijave do 25. svibnja 2016. godine. Prijave, kao i svi upiti mogu se poslati na e-mail adresu povjerenika za sveučilišni pastoral vlč. Velimira Martinovića:  vmartinovic78@gmail.com. Također, sve informacije mladi mogu dobiti od  župnika i vjeroučitelja. U prijavi je obavezno navesti: ime i prezime, datum rođenja, mjesto/župu, broj mobitela, e-mail te broj osobne iskaznice ili putovnice.

Hodočašće će se održati od 25. srpnja do 1. kolovoza 2016. godine u Krakowu. Mladi će se susreti tom prigodom susresti i s papom Franjom.

Na susret se mogu prijaviti mladi od 16 do 30 godina koji će sudjelovati na mjesečnoj duhovnoj pripravi za Svjetski dan mladih u dekanatskim susretima i raznim drugim molitvenim ili formacijskim susretima. Maloljetne osobe mogu sudjelovati uz pisanu dozvolu roditelja i punoljetnu pratnju, poručuje vlč. Martinović.

Tijekom susreta smještaj će biti organiziran po obiteljima ili u školama i sportskim dvoranama pa je obavezno ponijeti sa sobom vreću za spavanje.

Cijena hodočašća je 180 eura + 400 kuna u što je uključen prijevoz autobusom, hodočasnički paket u Krakowu (koji obuhvaća smještaj, prehranu i javni prijevoz) te putno zdravstveno osiguranje. Plaćanje je moguće na rate, a uplate se mogu izvršiti kod vlč. Martinovića.

Skip to content