Izašla su rujanska „Zvona“

Zvona-rujan-2015Nova pastoralna godina u Riječkoj nadbiskupiji nastavlja se kao Godina obitelji. Tim povodom Riječki nadbiskup mons. dr.   Ivan Devčić uputio je pismo kojega u cijelosti možete pročitati u novom broju mjesečnika za kršćansku kulturu Riječke nadbiskupije i Gospićko-senjske biskupije „Zvona“.

Donosimo razgovor s don Damirom Stojićem koji je nedavno gostovao u Crikvenici, kao i svjedočanstvo misionarke Kćeri ljubavi koja je gostovala u župi Srdoči.

Pročitajte izjavu Komisije HBK Iustitia et pax o potrebi poštivanja međunarodnog prava u razgraničenju Hrvatske i Slovenije – raspravi o sklandalu kojim je otkriven nedopušteni utjecaj slovenske strane na sud na kojemu se odlučuje o razgraničenju.

„Zvona“ donose izvještaj s posvete prve crkve sv. Maksimilijana Kolbea u Podhumu, kao i  ljetnim programima za mlade u kampovima u Klenovici i Zmajanu.  Nadbiskupijska škola za crkvenu glazbu i ove godine upisuje nove polaznike. Svi zainteresirani informacije o upisima koji su u tijeku mogu pročitati u novom broju mjesečnika za kulturu Riječke nadbiskupije i Gospićko-senjske biskupije. Nova „Zvona“ potražite u crkvama ili radnim danom od 9 do 13 sati u Nadbiskupskom ordinarijatu u Rijeci.

Zvona omžete pogledati i u PDF formatu na ovo poveznci.

Skip to content