Poziv na smotru župnih dječjih zborova i doček Betlehemskog svjetla
Kategorija:
Vijesti

U nedjelju, 14. prosinca u 15 sati u crkvi Gospe Lurdske na Žabici održat će se tradicionalni susret župnih dječjih zborova i doček Betlehemskog svjetla. Župnici, orguljaši i zborovođe se mole za prijavu zborova do ponedjeljka, 8. prosinca. Smotru organizira Riječka nadbiskupija, Nadbiskupijska škola za crkvenu glazbu. Uvjeti prijave:

Skladba može imati adventski ili euharistijski karakter. Preporučljive su pjesme iz pjesmarice „Pjevajte Gospodinu pjesmu novu“ ili pjesmarica za mlade „Dođi, Gospodine Isuse“ kao i neka nova kompozicija.Pjesma ne smije biti dulja od 4 minute, a autori glazbe, teksta i aranžmana moraju biti potpisani.

Potrebno je priložiti kraću biografiju zbora sa svim potrebnim podacima zborovođe koji su navedeni u prijavnici. (Prijavnicu možete spremiti na vaš kompjuter klikom na ovu poveznicu). Važno je navesti i koliko djece će nastupiti i koje instrumente će koristiti kao i broj solista za mikrofone. Na raspolaganju će biti električni sintisajzer za sve izvođače, te ako koristite gitare obavezno namjestiti ih sat vremena ranije.

Radi organizacijskih razloga, molimo Vas prijave slati poštom na adresu: s. Fidelis Leventić, Kapucinske stube 5, 51000 Rijeka ili fax. 051/334-911. Prijave se primaju i putem e-mail adrese: andrejka.srdoc@gmail.com 

Skip to content