Izašao je listopadski  broj Zvona

Zvona-8-2014 (1)Izašao je novi broj mjesečnika za kršćansku kulturu Riječke nadbiskupije i Gospićko-senjske biskupije, “Zvona”.

„Rat je ludost“ izjavio je papa Franjo u homiliji na misi u vojnoj kapeli u Redipugliji u povodu 100. obljetnice početka Prvog svjetskog rata. Detalje s mise na kojoj je sudjelovala i grupa Riječana pročitajte u novom broju „Zvona“ koja donose i razgovor s gospićko-senjskim biskupom Milom Bogovićem u povodu 50. godišnjice svećeništva. Novi broj prenosi priopćenje Komisije HBK Iustitia et pax o referendumu, Hrvatima, Bunjevcima, slobodi medija i obnašanju javnih dužnosti u Republici Hrvatskoj.

Iz povijesne riznice Riječke nadbiskupije izvlačimo detalje o srušenoj crkvi sv. Roka koja se nalazila u neposrednoj blizini crkve Uznesenja Blažene Djevice Marije – Assunta. Uz redovan pregled aktualnosti iz Riječke nadbiskupije i Gospićko-senjske biskupije, u Zvonima pročitajte o čemu smo razgovarali s članicom Organizacijskog odbora građanske inicijative „U ime obitelji“, Željkom Markić. 

Novi broj „Zvona“ potražite u crkvama Riječke nadbiskupije i Gospićko-senjske biskupije.

Zvona omžete pogledati i u PDF formatu na ovo poveznci.

Skip to content