Započeli upisi u Nadbiskupijsku školu za crkvenu glazbu

Nadbiskupijska škola za crkvenu glazbu i ove godine poziva sve zainteresirane za stručno osposobljavanje za voditelja liturgijske glazbe ili liturgijskog orguljaša, kao i glazbeni tečaj za djecu.

Stručno osposobljavanje za Voditelja liturgijske glazbe namijenjeno je mladima i odraslima. Polaznici će imati predavanja iz: klavira, gitare, violine, pjevanja, teorie i solfeggi te  liturgijske muzikologije. Satnica će se odvijati prema dogovoru, a zainteresirani se mogu javiti i sve potrebne informacije dobiti putem e-mail adrese: crkvena.glazba.ri@gmail.com. Na raspolaganju je i broj telefona 091 883 1970. Prijave se primaju do 15. listopada.

Stručno osposobljavanje za Orguljaša namijenjeno je mladima  i odraslima. Polaznici će imati predavanja iz: orgulja, dirigiranja, harmonije i liturgijske muzikologije. Satnica će se odvijati prema dogovoru, a zainteresirani se mogu javiti i sve potrebne informacije dobiti putem e-mail adrese: crkvena.glazba.ri@gmail.com. Na raspolaganju je i broj telefona 091 883 1970. Prijave se primaju do 15. listopada.

Otvoreni su upisi na Glazbeni tečaj za djecu od 7 do 14 godina. (klavir, gitara, violina, pjevanje, teoria i solfeggio). Satnica će se odvijati prema dogovoru, a zainteresirani se mogu javiti i sve potrebne informacije dobiti putem e-mail adrese: crkvena.glazba.ri@gmail.com. Na raspolaganju je i broj telefona 091 883 1970.

 

Skip to content