Poziv na smotru dječjih župnih zborova i doček Betlehemskog svjetla

Nadbiskupijska škola za crkvenu glazbu poziva župnike i voditelje dječjih župnih zborova da se odazovu na sudjelovanje u 21. smotri dječjih župnih zborova Riječke nadbiskupije i dočeku Betlehemskog svjetla u nedjelju 17. prosinca u 15 sati u crkvi sv. Ivana Kristitelja na Škurinjama.

Skladba može imati adventski karakter ili euharistijski. Također, preporučljive su pjesme iz pjesmarice „Pjevajte Gospodinu pjesmu novu“ ili pjesmarica za mlade „Dođi, Gospodine Isuse“ ili neka nova kompozicija. Pjesma ne smije biti dulja od 4 minute, a autori glazbe, teksta i aranžmana moraju biti uredno potpisani.

Potrebno je priložiti kraću biografiju zbora sa svim potrebnim podacima zborovođe koji su navedeni u prijavnici. Važno je navesti i koliko djece će nastupiti i koje instrumente će koristiti te broj solista za mikrofone.

Radi organizacije događaja organizatori mole da se prijave pošalju najkasnije do subote 9. prosinca. Potrebno je ispuniti u prijavnicu koja je priložena u Wordu: Prijavnica_SDZ 2023,  i poslati na e-mail adresu:  crkvena.glazba.ri@gmail.com. Također, potrebno je potpisati suglasnost o snimanju i slikanju i poslati sliku na e-meil ili viber: 091/8831970 ili donijeti na dan nastupa.

(Foto: Arhiva Riječke nadbiskupije)

Skip to content