Novi broj Zvona

U novom broju Zvona, mjesečnika za kršćansku kulturu, pročitajte izvješće i odjeke sa Sinodalnog zasjedanja predstavnika Katoličke Crkve u Europi održanog u Pragu. Iz Riječke nadbiskupije na zasjedanju je sudjelovalo troje predstavnika koji su svoj osvrt dali u Zvonima te na kasnije održanom okruglom stolu u Rijeci.

Zvona donose intervju sa Željkom Međimorcem pokretačem i vlasnikom riječkog antikvarijata i izdavačke kuće Ex libris. Možete pročitati i sjećanje na pok. o. Marijana Jurčevića, dogmatičara, filozofa, profesora i pastoralca, koji se nikad se nije libio ući u dijalog i s onima koji drugačije misle i sijati Božju riječ čak i na terenu za koji bi na prvu pomislili da neće biti plodan.

Tu je i nova rubrika, Biblija, u kojoj će nam bibličari pisati o Svetom pismu. Naravno tu su i uobičajene rubrike u kojima naši dopisnici pišu o medicini, crkvenoj glazbi i povijesti ili donose duhovne meditacije.

Novi broj mjesečnika Zvona potražite u crkvama Riječke nadbiskupije i Gospićko-senjske biskupije kao i Nadbiskupskom ordinarijatu u Rijeci. Također, Zvona možete pročitati i na priloženom linku: https://anyflip.com/cign/ghdr/

Skip to content