Zvona za svibanj
Kategorija:
Vijesti Zvona

Izašao je novi broj Zvona u kojem predstavljamo nove svećenike Riječke nadbiskupije. Zvona donose i razgovor s nadbiskupom koadjutorom Matom Uzinićem koji govori o planovima za Hospicij i tužbi bivše ravnateljice. Hospicij nastavlja biti dobra i pozitivna priča, ustvrdio je nadbiskup, te pozvao bivšu ravnateljicu na mirno rješenje sudskog spora.

Nadbiskupijski Caritas nastavlja s prikupljanjem pomoći za Ukrajinu, ali i s redovnim aktivnostima. U ovome broju Zvona pročitajte novi tekst iz ciklusa predstavljanja enciklike Amoris laetitia, a možete pogledati i najavu Nacionalnog susreta obitelji u Ludbregu.

U stalnim rubrikama Anđela Jeličić Krajcar piše o apelima za mir pape Franje, Goran Moravček o župama na Ćićariji, a Karmen Delač-Petković o starim goranskim kućama.

Ivan Host u Medicinskom kutku savjetuje kako se boriti protiv alergija, a Andrejka Srdoč donosi prijedloge za liturgijske pjesme u slavljima prve pričesti.

Neizostavan je i pregled događanja iz života Crkve Riječke nadbiskupije i Gospićko senjske biskupije. Tako i Zvona možete pronaći u svim crkvama u ove dvije biskupije ili pogledati na ovom linku:

 http://online.anyflip.com/cign/kanf/mobile/

Skip to content