Uskrsni broj Zvona
Kategorija:
Vijesti Zvona

Izašao je uskrsni broj Zvona koji priprema vjernike na slavlje najvećeg kršćanskog blagdana. Ove godine to je slavlje u sjeni rata u Ukrajini i posvećen molitvi za mir pa o tome govore i poruke riječkih nadbiskupa. Zvona donose i reportažu iz dvije župne kuće koje su pružile utočište za 4 obitelji, žene i djecu, iz Ukrajine.

Nastavlja se i Sinodalni hod Katoličke Crkve pa u Zvonima možete pronaći glavne teme o kojima su promišljali vjernici na sinodalnim savjetovanjima.

Zvona donose i izvješće s dodjela zahvalnica volonterima i dobrotvorima Caritasa o proslavi sv. Josipa, zaštitnika Caritasa Riječke nadbiskupije.

U ovome broju pročitajte i kako su isusovci u Opatiji proslavili 400. obljetnicu kanonizacije svoga osnivača, sv. Ignacija, te kako je u Gospiću proslavljen blagdan Navještenja Blažene Djevice Marije kojoj je posvećena gospićka katedrala i biskupija.

Kao i uvijek u Zvonima možete pročitati i stalne rubrike te neizostavan pregled događanja iz života Crkve na području Riječke nadbiskupije i Gospićko-senjske biskupije. Zvona možete pronaći u svim crkvama u ove dvije biskupije ili pogledati na poveznici

http://online.anyflip.com/cign/llur/mobile/index.html

Skip to content