Prvi broj Zvona u 2022. godini
Kategorija:
Vijesti Zvona

Prvi broj mjesečnika Zvona u 2022. godini najavljuje održavanje sinodalnih savjetovanja u župama Riječke nadbiskupije tijekom korizme, a sve u okviru Sinodalnog hoda Katoličke Crkve.

O 9. obljetnici riječkog Hospicija u Zvonima možete pročitati osvrt riječkog nadbiskupa Ivana Devčića te razgovor s ravnateljicom s. Leopoldom Ivković. Iako su proteklu godinu dana obilježile promjene u vodstvu ove ustanove, ona je nastavila s djelima ljubavi i milosrđa zbog kojih je bila nadaleko na dobrom glasu. O tome svjedoči i nova ravnateljica, s. Leopolda.

U Zvonima možete pročitati i razgovor s dobitnikom Papinog odlikovanja reda svetog Grgura, dr. Ivanom Milotićem, profesorom Rimskog prava.

Zvona donose i poruke za Dan života i Svjetski dan bolesnika te stalne rubrike koje donose crtice iz povijesti, portrete iz Gorskog kotara, liječničke savjete te upute o crkvenoj glazbi, a neizostavan je i pregled događanja iz života Crkve na području Riječke nadbiskupije i Gospićko-senjske biskupije. Tako i Zvona možete pronaći u svim crkvama u ove dvije biskupije ili pogledati na poveznici http://online.anyflip.com/cign/wxqx/mobile/index.html

Skip to content