Otvorene prijave za 13. Roditeljsku školu Riječke nadbiskupije
Kategorija:
Vijesti

„Odgoj djece prema Papinoj pobudnici ‘Amoris Laetitia – Radost ljubavi“ tema je  13. Roditeljske škole Riječke nadbiskupije koja će se u organizaciji Ureda za obitelj Riječke nadbiskupije održati od 13. svibnja od 15. svibnja u Lovranu u Domu pastoralnih susreta. Svrha Škola je, kako ističu organizatori, organizirana s ciljem osvješćivanja osobne, društvene i duhovne vrijednosti roditeljstva. Također, iz Ureda za obitelj poručuju da kroz rad s roditeljima i djecom žele razvijati roditeljske vještine  za ostvarivanje povezanosti s djecom iz roditeljsko-odgojne uloge. Predavači su Šimun Žepina, Vedrana Blašković i Lahorka Jurčić.

Kotizacija po osobi je 400 kuna, a ostatak podmiruje Riječka nadbiskupija. Djeca koja će boraviti s roditeljima u sobi ne plaćaju, dok djeca čiji roditelji žele da imaju svoju sobu morat će platiti pola iznosa od kotizacije, odnosno 200 kuna po djetetu.

Prijave se primaju do 9. svibnja putem e-mail adrese: obitelj@ri-nadbiskupija.hr, pozivom na broj telefona: 051 581 214, a prijavnicu možete pronaći i u poveznici: https://www.mojaobitelj.net/hr/13_roditeljska_skola/40/3

Skip to content