Djelatnici Klinike za radioterapiju i onkologiju KBC-a Rijeka u radnom posjetu riječkom Hospiciju
Kategorija:
Vijesti

U utorak 30. kolovoza u radnom posjetu hospiciju “Marija Krucifikse Kozulić” u Rijeci bili su tim djelatnika Klinike za radioterapiju i onkologiju KBC-a Rijeka. S ravnateljicom Hospicija, Jelenom s. Leopoldom Ivković, razmijenila su se iskustva i prijedlozi za daljnju suradnju kroz organizaciju palijativne i cjelovite skrbi za one čija bolest više ne reagira na postupke liječenja. Riječki Hospicij ustanova je koja pruža nezamjenjivu fizičku, psihološku, duhovnu i socijalnu potporu bolesnicima u terminalnoj fazi bolesti.

Na čelu sa v. d. predstojnicom Klinike za onkologiju i radioterapiju doc. dr. Ivanom Mikolašević, sa strane bolnice u operativnom dogovoru sudjelovale su dr. Jasna Marušić, specijalist onkologije i radioterapije i Nevena Polić, glavna sestra Klinike, izvijestili su iz riječkog KBC-a.

Doc. dr. Mikolašević zahvalila je ravnateljici Jeleni s. Leopoldi Ivković na iznimno korisnim savjetima koji se zasigurno mogu implementirati i u rad Klinike za radioterapiju i onkologiju, a u svrhu poboljšanja skrbi za onkološke bolesnike. Riječka onkologija će pružiti maksimalnu moguću stručnu podršku Hospiciju, kako tijekom radnog tjedna, tako i u dane vikenda i blagdana.

 

Skip to content