Božićni broj Zvona
Kategorija:
Vijesti Zvona

Posljednji broj Zvona u ovoj kalendarskoj godini, donosi uobičajene božićne poruke riječkog nadbiskupa Mate Uzinića i gospićko-senjskog biskupa Zdenka Križića.

Božićne teme bile su poticaj za priču o migrantima kojima je potrebna pomoć pa u Zvonima možete pročitati reportažu o migrantima u tranzitu kroz Rijeku. Tu je i razgovor s Anom Marčinko iz Isusovačke službe za izbjeglice koja brine za migrante koji prolaze kroz Hrvatski ili su odlučili u njoj ostati u potrazi za boljom budućnosti.

Tradicionalno, došašće je vrijeme pojačanih karitativnih aktivnosti pa u Zvonima možete čitati o djelatnostima karitativnih ustanova Riječke nadbiskupije i doznati kako im pomoći.

U Zvonima možete pronaći i stalne rubrike koje donose crtice iz povijesti, kronike iz Gorskog kotara, medicinske savjete te upute o crkvenoj glazbi, a neizostavan je i pregled događanja iz života Crkve na području Riječke nadbiskupije i Gospićko-senjske biskupije. Tako i Zvona možete pronaći u svim crkvama u ove dvije biskupije ili pogledati na poveznici https://online.anyflip.com/cign/wjik/mobile/

Pogledajte i reportažu o migrantima te razgovor s Anom Marčinko – Isusovačka služba za izbjeglice

Skip to content