Rujanski broj Zvona
Kategorija:
Vijesti Zvona

Nakon ljetnih praznika, na početku pastoralne, školske i akademske godine, izašao je i novi broj Zvona. Nova će pastoralna godina, po želji pape Franje, u cijeloj Katoličkoj Crkvi biti posvećena obitelji, nadahnuta njegovom pastoralnom pobudnicom Amoris Laetitia (Radost ljubavi) u povodu pete obljetnice njezine objave.

U ovome broju Zvona donose reportaže s proslave 1. Svjetskog dana djedova, baka i starijih osoba, proslave bl. Miroslava Bulešića i komemoracije podhumskih žrtava. Razgovarali smo i s Marijom Gržinić koja nakon 26 godina službe odlazi u mirovinu, kao s Ivicom Vičićem koji je 20 godina vodio administraciju Zvona.

Tu su i stranice posvećene Caritasu te stalne rubrike koje donose crtice iz povijesti, portrete iz Gorskog kotra, upute o crkvenoj glazbi i savjete liječnika.

Neizostavan je i pregled događanja iz života Crkve Riječke nadbiskupije i Gospićko senjske biskupije. Tako i Zvona možete pronaći u svim crkvama u ove dvije biskupije ili pogledati na ovom linku: http://online.anyflip.com/cign/ynoa/mobile/index.html

Skip to content