Počeli upisi u Nadbiskupijsku školu za crkvenu glazbu
Kategorija:
Vijesti

Upisi traju do 15. listopada

Nadbiskupijska škola za crkvenu glazbu i ove godine poziva sve zainteresirane za stručno osposobljavanje za voditelja liturgijske glazbe ili liturgijskog orguljaša. Upisi su u tijeku i prijaviti se možete do 15. listopada. Posebno se pozivaju župe koje nemaju svirača ili zborovođe da pošalju na školovanje nadarene kandidate ili na usavršavanje već postojeće svirače, orguljaše ili mlade koji sviraju klavijature ili gitare. “Nadamo se da će naša Nadbiskupija steći što veći broj novih generacija koje će se upoznati s pravilnim i dostojnim glazbenim dioništvom u svetoj liturgiji preko seminara iz crkvene glazbe koji se održavaju tijekom cijele pastoralne godine u Nadbiskupiji ili online webinari.”, poručuje voditeljica Nadbiskupijske škole za crkvenu glazbu mr.sc. Andrejka Srdoč Geraci.

Polaznici će imati predavanja iz: klavira, solffeggia, vokalne tehnike, orgulje, harmonije i liturgijske muzikologije, zborskog dirigiranja, tehnike pjevanja te zbor. Za više informacija možete se obratiti na e-mail: crkvena.glazba.ri@gmail.com, kao i na broj telefona: 091 97 52 909

Također, u tijeku su i upisi na početni tečaj djece za gitaru, klavir i violinu. Upisi su otvoreni cijelu godinu, a za sve dodatne informacije roditelji se mogu obratiti na broj telefona: 091 535 53 84.

Skip to content