Novi privremeni ravnatelj Hospicija
Kategorija:
Vijesti

Dr. Đuliano Trdić, svećenik Riječke nadbiskupije, sa završenim medicinskim fakultetom, iskustvom rada u bolnici i magistar dubinske psihologije novi je v. d. ravnatelja Hospicija „Marija Krucifiksa Kozulić“.

Naime, nakon što je 10. veljače 2021. istekao drugi četverogodišnji mandat ravnateljici s. Danieli Orbanić, koja je zbog zdravstvenih poteškoća na bolovanju, Upravno vijeće Hospicija odlučilo je na sjednici održanoj 26. veljače 2021., da će se, u skladu sa Statutom, raspisati javni natječaj za ravnatelja/ravnateljicu ove ustanove. Budući da Upravno vijeće koje je odgovorno za funkcioniranje Hospicija i Riječka nadbiskupija kao osnivač žele da korisnici Hospicija i dalje dobivaju najbolju moguću uslugu, odlučeno je da se do raspisivanja javnog natječaja dr. Đuliano Trdić imenuje v. d. ravnatelja Hospicija.

Nadamo se da će u istom onom duhu u kojemu je ova ustanova i do sada djelovala i zbog čega je bila i jest na dobrom glasu ne samo na ovom našem prostoru nego i šire, djelatnici Hospicija, predvođeni novim v. d. ravnatelja, učiniti sve kako bi ova važna zdravstvena ustanova kojoj je osnivač Riječka nadbiskupija mogla nastaviti biti na usluzi svima koji trebaju zdravstvenu skrb i ljudsku blizinu u posljednjem stadiju života, kao i njihovim bližnjima.

Skip to content