Donatorska akcija “Caritasovi lampioni”
Kategorija:
Vijesti

Caritas Riječke nadbiskupije i ove godine provodi donatorsku akciju s lampionima. Pod geslom „Srce za voljene – pomoć za potrebite“ prikupljeni novac bit će upotrjebljen za pomoć najpotrebitijima.

Uoči blagdana Svih svetih lampione s logotipom Caritasa, moguće je pronaći u župnim crkvama i uredima te u zgradi nadbiskupijskog Caritasa u Rijeci – Škurinje, Osječka 84a. Caritas će otvoriti i donatorsku kućicu na riječkom Korzu od 25. listopada do 1. studenog, u kojoj će svi ljudi dobre volje, kao zahvalu za donaciju od 10 kuna dobiti lampion.

Caritasovim lampionima dvostruko darujete – najmilije pokojnike svijećom i molitvom, a one najpotrebitije materijalnom pomoći. Prikupljeni novac ići će u fond župnih Caritasa i nadbiskupijskog Caritasa kako bi tim novcem mogli biti financirani drugi projekti za pomoć ljudima u potrebi.

Riječ je o vrlo kvalitetnim i trajnim lampionima s mnogo voska, vrijeme gorenja je oko 40 sati što znači da se neće već preko noći ugasiti. Cijena takvog lampiona u dućanu je oko 10 kuna.

Skip to content