Božićna akcija Centra za mlade “Bl. Miroslav Bulešić”
Kategorija:
Vijesti

U nedjelju 19. prosinca u Centru za mlade “Blaženi Miroslav Bulešić” organizirana je Božićna akcija za djecu čije su obitelji korisnici Caritasa Riječke nadbiskupije.

Tog nedjeljnog poslijepodneva djecu i roditelje su, u ukrašenim prostorijama Centra, dočekali mladi koji su za mališane pripremili kino-atmosferu u kojoj su gledali animirani film i zasladili se palačinkama. Nakon crtića, posjetili su ih Marija, Josip i djetešce Isus i darivali ih svakome ponaosob darovima. Djeca su se ugodno iznenadila  ‘živim jaslica’, anđeoskom pjesmom i ostalim veseljem koje su taj dan doživjeli. Za nove i unikatne darove, novčanim sredstvima pobrinuli su se mladi iz Centra za mlade „Bl. Miroslav Bulešić“ i ostali koji su zajedno sa sestrom Mirjam Jerković sve nabavili i prigodno zapakirali. Nakon nekoliko sati druženja, djeca i roditelji su s osmijesima i radosnog srca otišli kućama.

Ovom Božićnom akcijom završene su ovogodišnje aktivnosti u Centru za mlade “Blaženi Miroslav Bulešić”. Zahvalni smo svima koji su na bilo koji način poslušali poticaj Duha Svetoga i odazvali se pozivu činjenja djela milosrđa i nadamo se da će i sljedeća godina biti u znaku suosjećanja i prepoznavanja potreba vremena u kojem živimo, poručili su mladi Centra i svima zaželjeli čestit Božić i blagoslovljenu novu godinu.

Skip to content