Zvona za početak pastoralne godine
Kategorija:
Vijesti Zvona

Zvona 2020 7Nakon ljetne stanke, s početkom školske i pastoralne godine izašao je i novi broj mjesečnika Zvona. U njemu možete pročitati poruke za početak Godine župnih pastoralnih i ekonomskih vijeća u Riječkoj nadbiskupiji te planove i predviđene događaje u godini koja je započela. U ovome broju možete pročitati intervju s koordinatorom pastoralnih ureda i povjerenstava vlč. Matom Berišićem i teološkim ekspertom i savjetnikom Ureda za pastoral dr. Nikolom Vranješom.

Zvona donose i prilog kako će izgledati početak školske godine u novim uvjetima zaštite od zaraze bolešću Covid-19 te što o tome misle ravnatelji škola.

Uz stalne rubrike u kojima naši dopisnici pišu o medicini, crkvenoj glazbi i povijesti ili donose duhovne meditacije, možete čitati o proslavi blagdana Velike Gospe i drugim događanjima koja su održana uz stalne mjere opreza i zaštite.

Novi broj mjesečnika Zvona potražite u crkvama Riječke nadbiskupije i Gospićko-senjske biskupije kao i Nadbiskupskom ordinarijatu u Rijeci. Također, Zvona možete pročitati i na priloženoj poveznici: http://online.anyflip.com/cign/dstc/mobile/index.html

Skip to content