Zvona – ljetni dvobroj
Kategorija:
Vijesti Zvona

Zvona 2020 6Ljetni dvobroj Zvona, mjesečnika za kršćansku kulturu, tradicionalno je posvećen proslavi sv. Vida, zaštitnika riječke katedrale, nadbiskupije i grada Rijeke. Ove je godine proslava sv. Vida bila u znaku proslave 20. godišnjice uspostave Riječke nadbiskupije. U Zvonima stoga možete pročitati što je Riječanima poručio apostolski nuncij u RH mons. Giorgio Lingua, tko je dobio Medalju zahvalnosti sv. Vida na pontifikalnoj misi te što se još događalo u Danima sv. Vida.

U ovome broju možete pročitati intervju sa Željkom Frković, bračnim i obiteljskim savjetodavcem Ureda za obitelj Riječke nadbiskupije koja je govorila o mogućnostima online tečaja Pripreme za brak.

Zvona predstavljaju i mladomisnike Riječke nadbiskupije i Gospićko-senjske biskupije te donose pregled događanja u ove dvije biskupije. Tako uz stalne rubrike u kojima naši dopisnici pišu o medicini, crkvenoj glazbi i povijesti ili donose duhovne meditacije, možete čitati o događanjima koja su, nakon korona-karantene održana kao i obično, iako uz stalne mjere opreza.

Novi broj mjesečnika Zvona potražite u crkvama Riječke nadbiskupije i Gospićko-senjske biskupije kao i u Nadbiskupskom ordinarijatu u Rijeci. Također, Zvona možete pročitati i na priloženom linku: http://online.anyflip.com/cign/njmb/mobile/index.html

Skip to content