Božićni broj Zvona
Kategorija:
Vijesti Zvona

Zvona 2020 10Zvona na kraju kalendarske godine donose ekskluzivni intervju s nadbiskupom koadjutorom mons. Matom Uzinićem uoči njegova uvođenja u službu 16. prosinca 2020.

Božićni broj posvećen je naravno i očekivanju jednog od najvećih kršćanskih blagdana pa u Zvonima objavljujemo i zajedničku božićnu poruku riječkog nadbiskupa mons. Ivana Devčića i nadbiskupa koadjutora mons. Mate Uzinića te gospićko-senjskog biskupa mons. Zdenka Križića.

Ovaj broj posvećen je 50. obljetnici nadbiskupijskog Caritasa sa sjedištem u Rijeci. O dugačkoj povijesti i sadašnjim karitativnim aktivnostima čitajte u prilogu na 5 stranica.

Uz stalne rubrike u kojima naši dopisnici pišu o medicini, crkvenoj glazbi i povijesti ili donose duhovne meditacije, možete čitati i o drugim događanjima koja su održana uz stalne mjere opreza i zaštite.

U redovnoj kolumni dr. sc. Franjo Mijatović piše o očekivanju Božića u novom normalnom i onom još ne, kršćanskoj nadi u vječni život.

Novi broj mjesečnika Zvona potražite u crkvama Riječke nadbiskupije i Gospićko-senjske biskupije kao i Nadbiskupskom ordinarijatu u Rijeci. Također, Zvona možete pročitati i na priloženoj poveznici: http://online.anyflip.com/cign/rxvc/mobile/index.html

Skip to content