U Katoličkoj knjižnici održana prva književna večer
Kategorija:
Vijesti

web-knnizevna1U nedjelju 29. listopada u organizaciji Katoličke knjižnice u Centru za mlade „Bl. Miroslav Bulešić“ u Rijeci organizirana je prva u nizu književnih večeri. Gost je bio duhovni pisac i vjeroučitelj  Miroslav Radić, a događaj je moderirala vjeroučiteljica Maja Šimičić Roksandić.

U ugodnom okruženju Radić je predstavio svoje tri dosadašnje zbirke ( “Gospodine otopi led mržnje”, “Dobar dan vječnosti” i “Sreća praznih ruku”), te pripremio okupljenje za euharistijsko slavlje prigodnom meditacijom “Čovjek umire bez euharistije”, koja je ujedno nagovještaj nove knjige meditacija koja je u pripremi.

S obzirom da je Radić u nekoliko navrata Katoličkoj knjižnici donirao veći broj knjiga, Šimičić Roksandić zahvalila mu je na donacijama.

web-knjizevna2Dodala je da svi zainteresirani za volontiranje u Katoličkoj knjižnici ili doniranje duhovnog štiva, mogu se javiti u inbox Facebook stranice Katoličke knjižnice Rijeka illi e-maila: katolicka.knjiznica@gmail.com. Radno vrijeme Katoličke knjižnice je četvrtkom prije kateheze (19-20 sati) i nedjeljom prije mise (19-20 sati).

Skip to content