Izašao je novi broj “Zvona”

zvona-rujan-2017Najavljena je nova pastoralna godina u Riječkoj nadbiskupiji – “Godina roditeljstva”. Nova pastoralna godina bit će u znaku priprema za Treći nacionalni susret hrvatskih katoličkih obitelji koji će se održati u Solinu 2018. pod geslom: “„Očinstvo i majčinstvo: dva lica roditeljskog poslanja.“ Riječki nadbiskup i metropolit mons. dr. Ivan Devčić uputio je pismo za početak nove pastoralne godine kojega u cijelosti možete pročitati u novim Zvonima u tiskanom ili PDF formatu u nastavku: Zvona_7_2017 (1)

Uz redovan pregled najvažnijih događaja iz života mjesne Crkve, u novom broju pročitajte razgovor sa fra Nikolom Stanislavom Novakom, postulatorom kauze za proglašenje svetim sv. Leopolda Bogdana Mandića. In Memoriam pišemo o o. dr. Marijanu Jurčeviću i fra Bonaventuri Dudi te donosimo izvještaj Mješovite komisije o kardinalu Stepincu. Iz povijesne riznice otkrivamo zanimljive činjenice o gradnji crkve sv. Romualda i Svih Svetih na Kozali i vezi između vjere i politike u vremenima njezine izgradnje.

Novi broj Zvona potražite u crkvama Riječke nadbiskupije i Gospićko-senjske biskupije kao i u Nadbiskupskom ordinarijatu radnim danom od 9 do 12 sati.

Skip to content