Otvoren natječaj za Vidfest 2016.
Kategorija:
Vijesti

Obavijest organizatora Vidfesta – promjena datuma i mjesta održavanja Vidfesta

Otvoren je natječaj za prijavu pjesama za nastup na Vidfestu koji će se ove godine održati u Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku. Prijave za nastup na Festivalu trebaju sadržavati skladbu kršćanskog duhovnog karaktera s jasnom vjerničkom porukom, demo snimku skladbe, tekst pjesme te biografiju izvođača. U revijalnom dijelu Vidfesta predstavit će se sudionici ovogodišnjeg Uskrsfesta, a nastupit će i poseban gost iznenađenja!

Kao i svake godine, festival je humanitarnog karaktera. Molimo zainteresirane da svoje prijave šalju do 15. svibnja elektroničkim putem na email adresu:
vidfest.ri@gmail.com ili poštom na adresu:

RIJEČKA NADBISKUPIJA – Ured za mlade
Natječaj za Vidfest

Ivana Pavla II, br. 1

51000 Rijeka

Odabrane skladbe biti će objavljene 20. svibnja na službenim stranicama Riječke nadbiskupije. Vidfest će se održati 12. lipnja 2016. u Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku  s početkom u 20 sati. Događaj organiziraju: Ured za pastoral i Ured za mlade Riječke nadbiskupije te Povjerenstvo za kulturna i glazbena događanja u suradnji s Gradom Rijekom i HNK Ivana pl. Zajcom. Festival se organizira u okviru manifestacije „Dani sv. Vida“.

Skip to content