Knjiga preporuka u zagovor Riječkoj Majci
Kategorija:
Vijesti

web-dobroslava-knjigaU Postulaturi za proglašenje blaženom službenice Božje Majke Marije Krucifikse Kozulić u nedjelju 27. studenog otvorena je Knjiga preporuka u zagovor Riječkoj Majci.

Postulatorica kauze s. Dobroslava Mlakić kazuje kako je inicijativa došla nakon učestalih telefonskih poziva i pisama slušatelja Radio Vatikana koja su putem elektronske pošte stizala u Postulaturu. „Slušatelji koji redovno prate emisiju posvećenu Riječkoj Majci, a koja se svakog 29. u mjesecu emitira na Radio Vatikanu, kontaktiraju nas i preporučuju se u molitve sestrama tražeći zagovor Riječke Majke. To nam puno znači u procesu za proglašenje blaženom službenice Božje Majke Marije Krucifikse Kozulić.“

U Knjigu se upisuju molitve, nakane i potrebe svih koji nam se javljaju telefonski ili putem e-maila. Sestre redovno mole i nadamo se da su molitve i uslišane, kao i da sami slušatelji su s nama u molitvi, rekla je s. Dobroslava. Na kraju je poručila da im slušatelji, koji su ih kontaktirali i preporučili se u njihove molitve, mogu javiti uslišanja.

Skip to content