Biciklističko hodočašće dugo 850 kilometara
Kategorija:
Vijesti

web-bic1Prošle godine povodom 200 godišnjice od rođenja don Bosca salezijanac don Goran Antunović, koji je tada bio na župi Marije Pomoćnice na Knežiji u Zagrebu organizirao je duhovnu biciklijadu od Trsta do Torina kako bi zajedno sa mladima iz cijeloga svijeta proslavili  200-ti rođendan don Bosca. Nisu stali na tome nego su ove godine organizirali biciklističko hodočašće od Rijeke do Žepča zaustavljajući se u Svetištima Blažene Djevice Marije.

Šesnaest biciklista krenulo je u zoru u ponedjeljak 25. srpnja od župe Marije Pomoćnice u Rijeci. Na biciklima će preći put od 850 kilometara vozeći se preko Karlobaga, Zadra, Knina, Sinja, Veprica, Međugorja, Tomislavgrada, Novog Travnika do Žepča. U ovoj njihovoj biciklističko-duhovnoj avanturi cilj im je rast u zajedništvu s Bogom i međusobno, kazao je voditelj hodočasnika, don Goran Antunović.

web-bic2Neka i ova bickilijada bude poziv mnogima da svoje slobodno vrijeme i svoj godišnji iskoriste za duše a i tijela, poručio je prije polaska dodajući kako očekuju u Žepče stići u četvrtak 4. kolovoza.

Skip to content