„Zvona“ – novi broj mjesečnika za kršćansku kulturu
Kategorija:
Vijesti Zvona

Bivši župnik župe Gospe Lurdske u Rijeci dr. fra Ivica Petanjak novi je krčki biskup. U novom broju mjesečnika za kršćansku kulturu Riječke nadbiskupije i Gospićko-senjske biskupije „Zvona“ doznajte kad je ustoličenje dr. fra Ivice Petanjka i kako možete sudjelovati u proslavi. Doznajte što riječki nadbiskup Ivan Devčić kaže o imenovanju fra Ivice za krčkog biskupa, ali i o izboru Kolinde Grabar Kitarović za predsjednicu RH.

Medicinski kutak savjetuje Vas kako izbjeći gripu, a u rubrici ‘Obiteljski predah’ donosimo svjedočanstvo mladog bračnog para iz Rijeke kojemu je papa Franjo bio – posebni gost vjenčanja.

O granicama slobode medija i umjetnosti govorili su predstavnici vjerskih zajednica. U Godini obitelji iskreno svjedočanstvo bračnog života s nama je podijelila obitelj Bilić – Zulle. U povodu Godine posvećenog života razgovarali smo s mladom Ivanom Matijević koja je ostavila obitelj u Austriji i ušla u kandidaturu u Rijeci. Nova „Zvona“ potražite u svim crkvama Riječke nadbiskupije i Gospićko-senjske biskupije.

Zvona omžete pogledati i u PDF formatu na ovo poveznci.

Skip to content