Zvona za studeni
Kategorija:
Vijesti Zvona

zvona_9_naslovnicaNovi broj Zvona posvećen je službenici Božjoj Mariji Krucifiksi, riječkoj dobrotvorki i osnivačici sestara Družbe Presvetog srca Isusova. Proces za njezino proglašenje blaženom službeno je započeo svečanom sjednicom u prepunoj katedrali sv. Vida. U Zvonima pročitajte zbog čega su sestre i riječki nadbiskup pokrenule postupak.

U Godini župne kateheze koja je započela u Riječkoj nadbiskupiji Zvona otvaraju posebnu rubriku u kojoj se govori značaju kateheze, ali i predstavljaju modeli mogućih župnih susreta. Želja je da na stranicama Zvona, svi oni koji se žele uključiti u organizaciju župnih kateheza, pronađu nadahnuće i konkretnu pomoć za održavanje takvih susreta. U ovome broju Zvona donose prijedlog kako održati s susret molitvenog čitanja Svetog pisma – “lectio divina“

Uz pregled najvažnijih događanja u Riječkoj nadbiskupiji i Gospićko-senjskoj biskupiji, u Zvonima pročitajte i stalne rubrike: Hagioterapija, Priroda oko nas, Iz povijesne riznice, Medicinski kutak, Crkvena glazba i Obiteljski predah.

Zvona potražite u vašim crkvama ili pogledajte u PDF formatu.

Skip to content