Roditelji i djeca sudjelovali na duhovnoj obnovi
Kategorija:
Vijesti

web-obitelji1U suboti 22. travnja u organizaciji Ureda za obitelj Riječke nadbiskupije, a u svjetlu Godine prenošenja vjere u čijem znaku je Riječka nadbiskupija, u Bogoslovnom sjemeništu „Ivan Pavao II.“ u Rijeci održana je Duhovna  obnova za obitelji.

Sudjelovalo je 47 osoba, od čega 25 djece od jasličke do srednjoškolske dobi. Duhovnu obnovu vodili su rektor Bogoslovnog sjemeništa  dr.sc. vlč. Marijo Tomljanović,  te duhovnik p. Vatrloslav Halambek kroz dva duhovna nagovora: Duhovno očinstvo i Prenošenje vjere u obitelji.

Također, nakon pokorničkog nagovora roditelji su mogli pristupiti sakramentu ispovijedi.  Duhovna obnova završila je svečanim misnim slavlje kojega je predvodio  vicerektor Bogoslovnog sjemeništa vlč.  Marko Stipetić.

web-obitelji2Dok su roditelji sudjelovali na duhovnoj obnovi u Bogoslovnom sjemeništu, za njihovu djecu, odnosno dečke brinuli su riječki bogoslovi s vicerektorom vlč. Markom Stipetićem, dok su djevojčice bile povjerene časnim sestrama Družbe Presvetog Srca Isusova u Dječjem vrtiću „Mima“ na Pomeriu.

Skip to content