Održan prvi pripremni susret za SHKM u Vukovaru
Kategorija:
Vijesti

web-susret1U organizaciji Ureda za mlade Riječke nadbiskupije u utorak, 7. veljače u Auli Ivana Pavla II. na Trsatu održan je prvi pripremni susret za Susret hrvatske katoličke mladeži koji će se ove godine održati 29. i 30. travnja u Vukovaru. Pripremile su ga Frame koje djeluju u Rijeci (Žabica, Krnjevo i Trsat).

Na početku susreta mladima se riječi obratio vlč. Marko Šarić. Predvodio je uvodnu molitvu i zahvalio je svima na sudjelovanju. Uslijedio je bogat program ispunjen skečevima, radionicama i pjesmama koje su pripremili mladi Framaši. Mladima se obratio i fra Tomislav Šanko s prezentacijom,  a u nastavku je mladima na šaljiv i zanimljiv način govorio o prijateljstvu. Susret je zaključen molitvom i himnom SHKM-a.

Susretu su prisustvovali fra Tomislav Šanko, fra Nikica Devčić i vlč. Marko Šarić. Idući pripremni susret je u četvrtak, 16. veljače u 19:30 sati u samostanu sestara Milosrdnica (F. Kresnika 15). Pozivamo sve mlade Riječke nadbiskupije  da se odazovu kako bi se zajedno svi pripremali za ovaj veliki susret koji nas očekuje, poručila je ispred Ureda Anamarija Antunović.

Skip to content