„Obitelj pred izazovima suvremenih oblika ovisnosti“
Kategorija:
Vijesti

 Prijave za 14. obiteljsku školu Riječke metropolije do 8. studenog

Počele su prijave za 14. obiteljsku školu Riječke metropolije koja će se u organizaciji  Ureda za obitelj Riječke nadbiskupije, zajedno s povjerenstvima za obitelj Gospićko-senjske biskupije, Krčke biskupije te Porečke i pulske biskupije, održati od 18. do 20. studenog 2016. u Hotelu Malin u Malinskoj na otoku Krku.

Tema obiteljske škole je: „Obitelj pred izazovima suvremenih oblika ovisnosti“. Uz predavanja stručnjaka, tema će se obrađivati i kroz rad u grupama/radionicama. Radionice će voditi stručni suradnici Ureda za obitelj.

Na Obiteljskoj školi sudjeluju  roditelji i djeca. Za vrijeme predavanja i radionica za odrasle, organizirano je čuvanje i rad djece jasličke dobi, a za djecu vrtićke i osnovnoškolske dobi organizirane su kreativne radionice. Za srednjoškolce organizirano je sudjelovanje na predavanjima i rad u radionicama za srednjoškolsku dob.
Cilj ovogodišnje obiteljske škole jest upoznavati nove oblike ovisnosti kako bi ih znali prepoznati, zaštititi se, te se odupirati novim negativnim posljedicama kroz skladne obiteljske odnose.
Svi zainteresirani obrazac za prijavu mogu popuniti na web stranici: www.mojaobitelj.net, gdje se nalazi letak Obiteljske škole s detaljnim programom. Za dodatne upite, pošaljite e-mail na: obitelj@ri-nadbiskupija.hr ili kontaktirajte telefonom: 051/581-214, 581-216. Prijave se primaju do 8. studenog ili do popunjavanja kapaciteta.

Skip to content