Nadbiskupijski susret mladih u Klenovici

25. travnja

U subotu 25. travnja u Klenovici će se održati Nadbiskupijski susret mladih. Susret organizira Ured za mlade Riječke nadbiskupije i namijenjen je srednjoškolcima i studentima, a odvijat će se pod geslom: „Sreću biraj!“

Mladima će se pružiti raznolik program: od zanimljivih predavanja, igara i druženja do svečanog euharistijskog slavlja kojega će predvoditi riječki nadbiskup i metropolit mons. dr. Ivan Devčić.

Voditelj Ureda za mlade, vlč. Velimir Martinović, ističe da se prijave za susret mladih primaju do 15. travnja kod dekanatskih povjerenika za mlade:

·        prvostolni dekanat: vlč. Velimir Martinović

·        trsatski dekanat: vlč. Siniša Vujčić

·        bakarski dekanat: vlč. Miroslav Pergl

·        crikvenički dekanat: vlč. Nikola Gajić

·        delnički dekanat: vlč. Mato Berišić

·        kastavski dekanat: vlč. Josip Blažotić

·        opatijski dekanat: vlč. Marinko Kajić

Za prijavu je potrebno navesti:
-ime i prezime
-srednjoškolac/student
-veličinu majice
-broj mobitela
-e-mail

Participacija za sudjelovanje iznosi 50 kuna i pokriva: troškove prijevoza autobusom iz Rijeke (Jelačićev trg – 9,00 sati), ručak u Klenovici i majicu s obilježjem susreta. Ukoliko pojedini dekanati namjeravaju samostalno organizirati prijevoz, dužni su to do 15. travnja javiti Povjereniku za mlade vlč. Velimiru Martinoviću. 

Program susreta započinje u 11 sati sati, a završetak se predviđa oko 20 sati.  Za moguća pitanja zainteresirani se mogu obratiti na e- mail: prijavensm2015@gmail.com

Skip to content