Dani molitve za duhovna zvanja

22. – 26. travnja

U Riječkoj nadbiskupiji od srijede 22. do nedjelje 26. travnja  održat će se Dani molitve za duhovna zvanja. Povod je Godina obitelji i posvećenog života.

Program:

Srijeda, 22. travnja –  u kapeli Bogoslovnog sjemeništa „Ivan Pavao II.“ pred relikvijama sv. Ivana Pavla II. u 18 sati na rasporedu su marijanske pobožnosti. Misa će biti slavljena u 18:30.

Četvrtak, 23. travnja  – u kapeli samostana Družbe Presvetog Srca Isusova (Pomerio 17.)  misno slavlje bit će u 18 sati, a nakon njega klanjanje pred Presvetim Oltarskim Sakramentom.

Petak, 24. travnja – u kapucinskoj crkvi Gospe Lurdske u 18:30 su marijanske pobožnosti, dok će misa biti slavljena u 19 sati.

Subota, 25. travnja – u crkvi sv. Margarete u Klenovici riječki nadbiskup Ivan Devčić predvodit će svečano misno slavlje s mladima koji toga dana sudjeluju na Nadbiskupijskom susretu mladih. Pod misom će podijeliti akolitate svećeničkim kandidatima.

Nedjelja, 26. travnja – u povodu 52. Svjetskog dana molitve za duhovna zvanja na svim misama molit će se za duhovna zvanja. Ovim povodom u katedrali sv. Vida s početkom u 21 sat organizirano je klanjanje pred Presvetim Oltarskim Sakramentom.

Skip to content